Croll en Denecke zijde natuurspons 14 cm
Croll en Denecke zijde natuurspons 14 cm

Scroll naar beneden voor de pick en mix mogelijkheden. Zeer zacht spons.  Deze spons is bijzonder geschikt voor mensen met bv een zeer gevoelige huid of exzeemhuid, een huid die door omstandighed...

Verzendkosten

€ 5,60 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 18,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Scroll naar beneden voor de pick en mix mogelijkheden.


Zeer zacht spons. 

Deze spons is bijzonder geschikt voor mensen met bv een zeer gevoelige huid of exzeemhuid, een huid die door omstandigheden zeer weinig aanraking kan verdragen. 

De natuurspons is een oeroude, simpele levensvorm die groeit op de bodem van alle oceanen, en die toevallig zeer geschikt is om je mee te wassen 
In de zee fungeert de spons als een filter. Het pomp water door zich heen, en op die manier verkrijgt een spons voeding (zoals plankton). Er zijn meer dan 7.500 verschillende soorten, waarvan er maar 6 geschikt zijn voor verkoop. Sommige worden meer dan 3 meter hoog! Afhankelijk van de temperatuur, diepte, en stroming heeft een spons een half jaar tot vijf jaar nodig om te groeien.

Natuurlijke sponzen zijn heerlijk zacht voor de huid, kunnen een hoop water opnemen en dat water gemakkelijk ook weer afstaan (door er in te knijpen). De vezels van een spons lijken veel op zijde, en sponzen worden al sinds jaar en dag door mensen gebruikt om zich mee te wassen. Een synthetische spons heeft gesloten luchtbellen, terwijl bij een natuurlijke spons alle kanalen een uitgang hebben en waardoor vuil gemakkelijk ook weer wordt afgevoerd. Een natuurlijke spons is dan ook zeer hygiënisch, en aanbevolen voor mensen met een allergie of met gevoelige huid. 

NB: een natuur spons mag niet in aanraking komen met kokend water. Mocht het nodig zijn de spons te wassen dan kan dat in de wasmachine (in een waszak) op het wol-programma.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Alle bundels met dit artikel:

20% Korting

Op de accessoires

€ 37,98

€ 34,18

Bestellen