EcoEgg wasbol 210 washes
EcoEgg wasbol 210 washes

Scroll naar beneden voor de pick en mix mogelijkheden. De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander ...


Verzendkosten

€ 5,60 

€ 12,40
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Scroll naar beneden voor de pick en mix mogelijkheden.


De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die uw kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.
De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De Ecoegg was eieren kunnen veilig worden gebruikt voor alle was machines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in uw machine.
 
De pellets in de wasbal gaan 210 wasbeurten mee (ongeveer 1 jaar) en kosten amper 4 eurocent per wasbeurt. Na deze 210 beurten kan je de wasbal gemakkelijk hervullen met hervulpellets.
 
In de Pers uitgeroepen tot de de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd Een nieuwe natuurlijke en milleiuvriendelijke manier van wassen! 
Uitgeroepen en Bekroond met  de top Gold Award voor de beste baby Skincare Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine  in Amerika , de parfumvrije  Was Egg, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid!
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Alle bundels met dit artikel:

10% Korting

Op de accessoires

€ 24,80

€ 23,56

Bestellen

10% Korting

Op de accessoires

€ 37,40

€ 34,90

Bestellen