Fiore d'Oriente Chakra Massageolie 1e Chakra - Muladhara
Fiore d'Oriente Chakra Massageolie 1e Chakra - Muladhara

De eeuwenoude kennis over de charkra’s leerst ons dat massage met de correcte mix van essentiele olien , heilzaam is door het inademen van de geur en opname van de voedingsstoffen via de huid. Het...


Verzendkosten

€ 5,60 

€ 16,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De eeuwenoude kennis over de charkra’s leerst ons dat massage met de correcte mix van essentiele olien , heilzaam is door het inademen van de geur en opname van de voedingsstoffen via de huid.

Het wortel- of stuitchakra geeft ons een basis en fundament en zorgt ervoor dat we stevig met de voeten op de aarde blijven staan. Het wortelchakra houdt verband met het zich thuis voelen en aanwezig zijn in situaties en in het hier en nu. Functioneert het wortelchakra goed, dan kun je wat je bedenkt ook daadwerkelijk vormgeven, je kunt je ideeën omzetten in daden. Dit chakra staat voor geruststelling in de basisbehoeften: veiligheid, basisvertrouwen en financiële zekerheid. Persoonlijke grenzen aangeven behoort eveneens bij dit chakra.

Massageolie
Chakra massageolie met een mix van essentiële oliën die een constante en lichte vibratie genereren om de betreffende chakra in evenwicht te brengen. Wrijf zachtjes tot de olie volledig geabsorbeerd is.

Verpakking: Glazen fles in kartonnen doos.
Land van herkomst: Italië.

Product specificaties
Muladhara olie voor lichaamsmassage 100 ml.
3% essentiële oliën, 97% Jojoba-olie van 1e persing.
Vrij van pesticiden of chemicaliën.
Voor uitwendig gebruik.


Bewaren:
Koel, donkeren droog bewaren.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.