Croll en Denecke geschenkset Wellness in decoratief houten kistje
Croll en Denecke geschenkset Wellness in decoratief houten kistje

Geven geeft je meer vreugde dan nemen. Het positieve gevoel van het geven heeft trouwens niet alleen effect op de persoon die we gelukkig maken met een geschenk, maar ook op onszelf. Elk individu ...

Verzendkosten

€ 2,00 

Verwachte levertijd

10 dag(en)

€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Geven geeft je meer vreugde dan nemen. Het positieve gevoel van het geven heeft trouwens niet alleen effect op de persoon die we gelukkig maken met een geschenk, maar ook op onszelf.

Elk individu is uniek, maar we wensen ons allemaal een goede gezondheid en welzijn.
Onze cadeausets met een selectie hoogwaardige bad borstels, sponzen, massagerollen, nagelborstels en peelingproducten maken van uw badkamer een wellness oase. De prachtige houten kistjes, manden en zinkbakken waarin onze cadeausets worden aangeboden, dienen niet alleen als verpakking, maar kunnen ook achteraf worden gebruikt voor opslag of decoratie.

De cadeauset bestaat uit een decoratief gestreept houten kistje met hierin: 
•Massage borstel met houten pinnen
•Loofah handschoen
•Nagelborstel
•Loofah
•Massageroller
•Rugband

Hoogwaardige massageproducten van natuurlijke en hernieuwbare materialen zoals sisal, vlas, linnen, hout en katoen zorgen voor reiniging tot diep in de poriën en vreugdevolle ontspanning. Ongeacht of u massageborstels, sponzen, handschoenen of riemen gebruikt en kiest voor een traditionele massage, shiatsu of Lomi Lomi Nui, ontspanning is gegarandeerd met voortreffelijke massageproducten uit de natuur.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.