Namaki gecertificeerde biologische en hypo allergene maquillage kit (3 kleuren)
Namaki gecertificeerde biologische en hypo allergene maquillage kit (3 kleuren)

Scroll naar beneden voor de pick en mix mogelijkheden. Word een clown, superheld, prinses of je lievelings dier dankzij deze gecertificeerde biologische en hypoallergene kit voor watermake-up met ...

Verzendkosten

€ 2,00 

€ 9,99
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Scroll naar beneden voor de pick en mix mogelijkheden.


Word een clown, superheld, prinses of je lievelings dier dankzij deze gecertificeerde biologische en hypoallergene kit voor watermake-up met een palet van 3 kleuren, 2 make-upmodellen en 1 penseel.


Inhoud van de kit:

- 1 kartonnen pallet

- 3 kleuren  (3 x 2,5 g)

- 1 cosmetische penseel

- 2 make-upmodellen

Gebruik:
Gebruik het penseeltje en een beetje water om de schmink op de huid aan te brengen. Het verwijderen gaat heel eenvoudig met lauw warm water en eventueel een beetje zeep. Laat het penseeltje en het palet na gebruik drogen voordat je het opbergt. De schmink kan tot 12 maanden na opening worden bewaard.

Ik kan de make-up niet oppakken / De weergave is transparant. Waarom? Onze make-up wordt gemaakt in de vorm van watervrije verdichte poeders (zonder water). Om ze te kunnen gebruiken, moet er dus water worden toegevoegd. Wanneer de poeders nieuw zijn, is het nodig om er enkele seconden op te werken zodat het poeder met water wordt geïmpregneerd en de pigmenten zich aan de kwast van de spons vasthechten.
 
Hoe lang zijn de producten houdbaar?
De make-uppoeders zijn verdicht en watervrij (zonder water), zodat ze zeer lang houdbaar zijn als ze niet worden gebruikt. Anderzijds kan een pallet na het eerste gebruik (en dus het eerste contact met water) 12 maanden worden bewaard. Na elk gebruik moeten de poeders goed drogen in de open lucht voordat ze worden opgeslagen.
 
Hoeveel kinderen kan ik met een Namaki-kit mooi maken?
Dit is een moeilijke vraag omdat het veel afhangt van het soort make-up dat wordt gedaan. We kunnen echter schatten dat er ongeveer vijftig gezichten met een 8-kleuren kit kunnen worden gedaan, en ongeveer tien gezichten met de 3-kleuren kits. Genoeg om een ​​paar speelmiddagen op te vrolijken!
 
Voor kinderen van 3 jaar of ouder. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene

Grondstoffen
We gebruiken natuurlijke en biologische grondstoffen. Als mogelijk is het gebruik van pesticiden, GGO's van ioniserende behandelingen verboden.
We gaven de voorkeur aan karton om onze verpakkingen te ontwerpen, in plaats van het plastic dat wordt gebruikt. Het heeft PEFC- en FSC-milieucertificeringen die verantwoordelijk bosbeheer aanvaard.
Productie
Het productieproces van make-up wordt gecontroleerd door Bureau Veritas volgens de I-305-norm met betrekking tot biologische cosmetische producten. De productielocatie wordt jaarlijks gecontroleerd om deze naleving in de tijd te gegarandeerd.
Het karton van de verpakking is een kraftkarton. Hij is niet witgekalkt. Bleken is echter de meest vervuilende stap bij het maken van papier.
70% van de energie die de kartonfabriek aandrijft, is afkomstig van biomassa.
Vervoer
De verpakking is zo klein mogelijk ontworpen
Voor gelijke weerstand is het gebruikte karton 25% lichter dan een conventioneel karton
Kleiner en lichter = verminderde CO 2 -uitstoot bij het transporteren van Namaki-producten!
Gebruik
Het is aan jou!
Sorteren - Einde levensduur

U zult merken dat er bij Namaki producten geen oververpakking is: dit genereert minder afval!
Eenmaal afgewerkt, zijn Namaki-producten 100% recyclebaar. De pallets zijn uitneembaar zodat de elementen gescheiden zijn. Omdat hun formaat moeten aluminium make-upbekers in de prullenbak worden gegooid. Maar geen paniek, al het aluminium wordt na verbranding teruggewonnen. Het karton moet in de sorteerbakken van uw gemeente worden geplaatst. Denk erover na, wil het heeft een hoge vezelrendement wanneer het wordt gerecycled.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.