No Nasties kinder oogschaduw
No Nasties kinder oogschaduw

Deze volledig natuurlijke oogschaduw zit in prachtige kleine recyclebare potje met een zeefje voor minimale rommel. Het zeefje hoeft niet te worden verwijderd; trek voor gebruik de doorzichtige sti...


Verzendkosten

€ 2,00 

€ 6,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze volledig natuurlijke oogschaduw zit in prachtige kleine recyclebare potje met een zeefje voor minimale rommel.
Het zeefje hoeft niet te worden verwijderd; trek voor gebruik de doorzichtige sticker van de bovenkant van het zeefje. De container is recyclebaar.

No Nasties Kids werd in mei 2016 gelanceerd door oprichtster Natalia Michael.Het No Nasties Kids-assortiment is gemaakt in Australië met alleen natuurlijke, niet-giftige ingrediënten.No Nasties Kids won zilver bij de Ausmumpreneur Awards 2018 voor "Productinnovatie", "Best Innovative Business 2017" door Brilliant Biz Mums en was finalist in de Ausmumpreneur Awards voor "Best Global Brand 2017".

Bij No Nasties Kids houden we van dieren! Wij testen onze producten zeker niet op dieren en ook geen van de leveranciers van onze mooie ingrediënten test op dieren.

Hoewel No Nasties Kids helemaal natuurlijk is, dient u het gebruik onmiddellijk te staken in het onwaarschijnlijke geval van een negatieve reactie of irritatie van de huid van uw kleintje. We raden u aan om vóór gebruik een kleine hoeveelheid van de producten op een stukje huid te testen. Onze producten zijn alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct oogcontact en als dit toch gebeurt, spoel het oog dan onmiddellijk met warm water.

We raden onze producten ook aan voor kinderen vanaf 4 jaar vanwege het mogelijke verstikkingsgevaar van kleine containers en bits.

Ingrediënten Oogschaduw
Mica, zinkoxide, kan (+/-) tinoxide, titaniumdioxide, ijzeroxide
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.