Sierraden
Geïnspireerd door oude culturen en moderne vormen, werd BRASSCAKE (koperen cake), een kleine collectie handgemaakte sieraden van Eva-Maria Mataruga, gecreëerd.
Met het oog op duurzaamheid en slow fashion wordt elk stuk na ontvangst van de bestelling in ons atelier aan de Bodensee gemaakt. Dit kan afval verminderen en bewuste consumptie bevorderen. Messing is een recyclebaar materiaal en dus duurzaam.
De collectie is gebaseerd op liefde voor alle dingen, wabi-sabi (Japans concept van het waarnemen van schoonheid), aards en natuurlijk. Messing vormt na verloop van tijd een prachtig patina en herinnert ons aan de schoonheid van imperfectie en die van veroudering.
Alle BRASSCAKE-sieraden zijn gemaakt van messing, aangezien dit metaal in de loop van de tijd prachtig veroudert en zijn unieke patina krijgt. Het geeft het sieraad de uitstraling van een oude schat.
Het leuke van messing is de onopvallende goudkleur, het is niet zo "kitscherig" als gouden sieraden, maar heeft toch een warme kleur in tegenstelling tot zilveren sieraden.
Als u echter nog steeds de voorkeur geeft aan glanzend koper, kunt u uw sieraad op elk moment als volgt oppoetsen: Meng gelijke delen zout, azijn en bloem tot een pasta en smeer het koper ermee in. Even laten inwerken en daarna met een vochtige doek afwassen. Wrijf er vervolgens overheen met een droge handdoek.

Onderhoud:
Φ Als u uw sieraad niet draagt, bewaar het dan op een droge plaats, beschermd tegen licht.
Φ Vermijd contact met vocht zoals oliën, parfums, lotions ...
Φ De sieraden zijn handgemaakt maar niet onbreekbaar. Pas met zorg.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Rozenkwarts oorringen (nikkelvrij)

18,95

visibility

Sunny Hooks (nikkelvrij)

15,95

visibility

Sunset Hooks (Nikkelvrij)

17,95

visibility

Half Circle Long Hooks (nikkelvrij)

15,95

visibility

Jupiter Hooks (nikkelvrij)

17,95

visibility

Luva Hooks (nikkelvrij)

16,95

visibility

Oku Hooks (nikkelvrij)

15,95

visibility

Ouai Hooks (nikkelvrij)

16,95

visibility

Phio Hooks (nikkelvrij)

15,95

visibility

Ally Hooks

17,95

 


We gebruiken cookies en andere technologieën om onze website juist te laten functioneren, links naar social media te plaatsen, inhoud en reclames te personaliseren en gebruik van onze websites te analyseren. privacy beleid